Repcak45New Rookie6 months agocrashe od jakiegos czasu mam crashe polegaja one na tym ze podczas meczu gra mi staje i wyrzuca mnie do puplitu ( uprzedajac mam pobrane najnowsze sterowniki do karty graficznej )
EA_KalinaCommunity Manager6 months agoHej Repcak45 Podeślij proszę jeszcze swój aktualny DxDiag. Jeśli wyświetla się jakikolwiek komunikat błędu, dorzuć jeszcze jego zrzut ekranu.
Recent DiscussionsWyrzucanie z gry i problemy ze zmiana skladu podczas gry jak wchodze w highlights to crashuje mi gre, a jak probuje zrobic jakies zmiany (np. na rivalsach) to mi nie pozwala wejsc (jak wchodze w zmiane skladu to wlacza sie wczytywanie i cofa do pauzy) Problem z grą W środę zakupiłem fc26 i wszystko działało super. Dzisiaj chciałem pograć i od początku były problemy. Po 20 sekundach gra zaczynała się ścinać i w menu i w meczach nawet offline. Później wyłączałem ...Lagi fc26 kupiłem gre w edycji ultimate, i od chyba 19 wrzesnia wszystko chodzilo super, lecz w okresie przed TOTY, zaczelo sie psuc tamten problem naprawilem. lecz teraz pojawil sie kolejny, jak zagram mecz n...FC 26 nie uruchamia się po aktualizacji Windows 11 25H2 Cześć, Po aktualizacji do Windows 11 25H2 (26200.6899) EA SPORTS FC 26 nie uruchamia się. EA AntiCheat zamyka się kilka sekund po starcie gry. Próbowałem: - reinstalacji gry, - reinstal...Usunięcie danych z chmury EA dla gry EA FC 26 Cześć. W jaki sposób lub z kim mogę się skontakować aby usunąć moje dane dla gry EA FC 26 z chmury EA? Mój problem: W grze EA FC 26 na PC przez EA App z padem Xbox Elite Series 2 po zmianie ustawi...