Kopacz4567Seasoned Newcomer3 months agoCrashowanie Gram na pc odpalam mecz obojętnie jaki 7 minut mija i crashuje grę , wie ktoś co może być przyczyną? W menu wszystko chodzi nic nie crashuje
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoironiemo dołącz także swój DxDiag i napisz czy problem występuje w trybach online/ offline?
ironiemoSeasoned Newcomer to EA_Kalina3 months agotylko tryb on-line (ultimate team), poniżej podsyłam swój dxdiagDxDiag.txt101 KB
KamileusSeasoned Newcomer to ironiemo3 months agoironiemo i jak działa ci, bo ja nie mogę od tygodnia zagrać normalnie
KamileusSeasoned Newcomer to ironiemo3 months agoironiemo i jak działa ci, bo ja nie mogę od tygodnia zagrać normalnie
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago1,156 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago1,156 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent Discussionsclubsy ea26 any update on this? the issue is still happening im getting disconnected during matches even though my internet is stable this only my ea account on xbox FC 26 ZAWIESZA SIE PO URUCHOMIENIU FC26 zawiesza cały system po uruchomieniu Witam, Od niedawna posiadam grę FC26, jednak mam poważny problem z jej uruchomieniem. Po włączeniu gry, po około minucie cały system się zawiesza – kompute...problem z padem xbox PC losowe rozłączanie Od jakiegoś czasu mam problem z kontrolerem Xbox na PC. Ciągle losowo co 1-2 minuty łapie laga na 4-6 sekund. Technicznie kontroler się nie rozłącza ale przez kilka sekund na nic nie reaguje. Próbowa...Brak staminy dla piłkarza 31 lat Witam serdecznie , mam mały problem z FC26. Dlaczego w trybie kariery dynamicznej managera nie mogę grać piłkarzami co osiągnęli wiek 31 lat? Jest dopisek za stary i nie mają paska "staminy". Jeszcz...Spadki fps w polowie Od jakiegoś czasu podczas drugiej połowy meczu fpsy z stabilnych 60 spadają mi do 10. Nie wrócą one do normalności póki nie zresetuje gry.