izinho13New Rookie6 days agoCzerwona kropka Czerwona kropka w prawym dolnym rogu ekranu,po co to jest? Czy ea ma świadomość że najnowszy wynalazek to rozwalanie ekranów oled?
Recent DiscussionsZacinanie się gry Cześć! Mam problem na pc, gra działa tak jakby była na baterii a nie na zasilaczu. Wszystko się tnie, nie da się grać. Problem mam tylko z EA FC 26. Ma ktoś może podobny problem albo wie co robić? ...Nie mogę wejść do Ultimate Team. Hej, od wczoraj nie mogę wejść do UT. Jestem normalnie połączony z serwerami, mogę np wejść w kluby, ale przy każdej próbie wejścia do UT pisze, że "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jes...Ea fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...Czarny Ekran Gdy włączam Rivals to po wejściu w mecz jest czarny ekran i muszę wyłączyć grę bo nic nie da się zrobić. lagi menu, meczów i wszystkiego wchodząc do gry mi nie "laguje" ale kiedy skończę pierwszy to nagle całe menu ma super opóźnienia i muszę restartować grę mam to praktycznie od zakupu czyli od stycznia. Czasem było lepiej z lagami ...