izinho13New Rookie5 days agoCzerwona kropka Czerwona kropka w prawym dolnym rogu ekranu,po co to jest? Czy ea ma świadomość że najnowszy wynalazek to rozwalanie ekranów oled?
EA_KubaCommunity Manager2 days agoHej izinho13 Czy mógłbyś przesłać nam zrzut ekranu/zdjęcie zauważonej przez Ciebie kropki?
Recent Discussionslagi menu, meczów i wszystkiego wchodząc do gry mi nie "laguje" ale kiedy skończę pierwszy to nagle całe menu ma super opóźnienia i muszę restartować grę mam to praktycznie od zakupu czyli od stycznia. Czasem było lepiej z lagami ...Nie mogę wejść do Ultimate Team. Hej, od wczoraj nie mogę wejść do UT. Jestem normalnie połączony z serwerami, mogę np wejść w kluby, ale przy każdej próbie wejścia do UT pisze, że "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jes...Crash do pulpitu podczas meczu w UT Witam, od dłuższego czasu wywala mnie z gry podczas meczu w Ultimate Team. Czasem jest to po minucie, czasem pod koniec, a czasem potrafię zagrać kilka meczy pod rząd i jest OK. Crashuje mnie do pul...Problem w rush Witam zauważyłem że podczas gry w rush w trakcie meczu nagle rozłącza mnie z gry. Nie tylko chyba mnie bo nagle znaczniki nad głowami zawodników które są w różnych kolorach nagle robią się szare i pr...Błąd meczu Mimo wygrywanej gry , gdy przeciwnik wychodzi pod koniec meczu, gra zalicza mi porażkę zamiast zwycięstwa.