izinho13New Rookie1 month agoCzerwona kropka Czerwona kropka w prawym dolnym rogu ekranu,po co to jest? Czy ea ma świadomość że najnowszy wynalazek to rozwalanie ekranów oled?
EA_KubaCommunity Manager1 month agoHej izinho13 Czy mógłbyś przesłać nam zrzut ekranu/zdjęcie zauważonej przez Ciebie kropki?
Recent DiscussionsSekundow scinki w ea fc 26 Gra sie zacina w losowych momentach na sekunde. Dzieje sie to kilka razy w meczu w kazdym trybie offline i online. Zaczelo sie po aktualizacji. Mam dobry sprzet taki jak: karta graficzna nvidia gefor...Usunięcie danych z chmury EA dla gry EA FC 26 Cześć. W jaki sposób lub z kim mogę się skontakować aby usunąć moje dane dla gry EA FC 26 z chmury EA? Mój problem: W grze EA FC 26 na PC przez EA App z padem Xbox Elite Series 2 po zmianie ustawi...Spadki fps w eafc26 Witam, niestety wzmagam się z spadkami fps, nie raz zaczyna się to w drugiej połowie meczu, kolejny raz w drugim meczu. Poniżej przesyłam dxdiag, proszę o pomoc. Tor przeszkód Festiwal Futbolu Od czasu aktualizacji, która wprowadziła ulepszenia w wyborze składu, nie mogę zagrać meczu "Tor przeszkód Festiwal Futbolu" wyświetla się komunikat "Podczas tworzenia sesji gry wystąpił błąd. Spróbu...Gra zacina się podczas wybierania składu Fc26 po ostatniej aktualizacji gra zatrzymuje się w miejscu podczas wybierania składu czy ktoś ma ten sam problem gram na ps4