Forum Discussion

czoson's avatar
czoson
Seasoned Newcomer
3 hours ago

DRAFT CRASHUJE NA DRUGIEJ RUNDZIE

Dzień dobry, Podczas gry w trybie Draft dwukrotnie zostałem wyrzucony z serwerów w drugiej rundzie przy rozpoczynaniu nowego meczu. Mecz został automatycznie zaliczony na moją niekorzyść, mimo że chwilę później mogłem bez problemu dołączyć do spotkania w trybie Rivals, a moje połączenie internetowe nie było w żaden sposób zakłócone. W wyniku tego straciłem dwa żetony Draftu. Rozmawiając ze znajomymi dowiedziałem się, że nie jestem jedyną osobą, której przydarzyła się taka sytuacja – podobny problem wystąpił także u co najmniej dwóch innych osób. W związku z tym chciałbym uprzejmie poprosić o zwrot dwóch żetonów Draftu: • jednego, który pochodził z paczki (prawdopodobnie z nagrody lub opóźnienia w starcie gry), • drugiego, który otrzymałem za wykonanie wyzwań w Momentach. Z góry dziękuję za pomoc i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. 

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.196 PostsLatest Activity: 2 days ago