Forum Discussion

marcino89k's avatar
marcino89k
Rising Newcomer
13 days ago

ea fc 26 zamarza

Za każdym razem kiedy uruchomię mecz gra zamarza a wraz z nią komputer. Tylko twardy reset załatwia sprawę. Sprzęt jest ok, sterowniki zaktualizowane, antywirus nie blokuje gry. Naprawiałem też plik gry, później instalowałem na nowo i nic to nie dało. 

2 Replies

• Miałem ten problem. Trzeba wejść w ustawienia zapora systemowa i włączyć izolacje rdzenia. Zrestarowac komputer i powinno być ok. Od razu mówię ze izolacja rdzenia bloku niechciane ataki cybernetyczne. Przeważnie jest wyłączona. Ogolnie na inne gry może miec negatywny wpływ chodzi o to ze obniża jakos gier ale lepiej je zabezpiecza. Nie w każdej grze to zobaczymy. Ale tak to działa. Mnie pomogło na jakis czas. Mam nadzieję ze ea naprawi ten problem bo myślałem ze ja cos mam nie tak z pc a tu ea znów zawodzi graczy. Wiec ogólnie ten problem jest dość wysoko w hierarchii.  Pytanie kiedy to naprawia by mozna było wrócić do ustawień takich jakie sobie zażyczymy. 

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.521 PostsLatest Activity: 3 hours ago