Forum Discussion

Mavano8888's avatar
Mavano8888
Rising Newcomer
2 days ago

Fc 26 problem z wolnym game play , ustawianiem zawodników i podaniami.

Dzień dobry zacznę od tego że wszystkie zbędę zeczy mam wyłączone na konsoli i w grze fc26 . Zawodnicy ruszają się jak wóz z węglem a przeciwnika bardzo szybko . Mój Gyokeres jest wolniejszy od saliby bez cienia. Nie mogę wygrać ani jednego meczu w fut champions. Jestem w 6 lidze.  Wszystkiego próbowałem przekierowanie portów w routerze , otwieranie portów nat . Dalej jest to samo. Mój hakimi biega jakby miał 70 speeda a gakpo przeciwnika jakby miał 99 speeda i 99 dryblingu zwykła złota karta. Zauważyłem też że jak miałem claudie pine to ona była bardzo wolna i wolno dryblowała natomiast u przeciwnika grała jakby miała 99 pace i 99 dryblingu.

4 Replies

• 9baggio's avatar
    9baggio
    Rising Novice
    2 days ago

mam ten sam problem od fify19, próbowałem już wszystkiego i dalej nie znalazłem rozwiązania. Wielokrotnie poruszałem temat tu na forum i to tylko strata czasu, jeżeli ktoś odpisze z ea to dostaniesz tylko kosmetyczne porady, które nic nie zmienią. Najprawdopodobniej jednak nikt z administracji nie odpisze

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Scout
    2 days ago

Ja to samo, walcze o to już od przejścia na frostbite. Nic nie pomaga, nawet zmiana internetu. Na kompie jest trochę lepiej, ale nadal są tragiczne mecze jakbym łączy się z kolesiem z arabii. Gra mówi 30 pingu, a czujesz, że to nie prawda. Najśmieszniejsze jest to, że jak zainstaluję na nowo grę to mam 2 mecze miodzio, a już 3 nie da się grać. To jest taki rodziaj gry, albo akceptujesz, abo rezygnujesz.

• 9baggio's avatar
    9baggio
    Rising Novice
    2 days ago

u mnie ping zawsze poniżej 10, a żadnym zawodnikiem nie mogę przyjąć piłki i się obrócić. Ciekawą sprawą jest to, że nie jestem w stanie tak grać żeby zespól padał ze zmęczenia, nawet całym srebrnym składem w drugiej części dogrywki mam 3/4 staminy, po prostu nie ma szans dryblować i sprintować zawodnikami

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Scout
    16 hours ago

Każda inna normalna gra ma możliwość wybrać serwer na którym jesteś, wtedy każdy mógłby wybrać. Skoro mieszkamy w danym kraju, moglibyśmy wybrać z kim chcemy się mierzyć. Nawet w rocket league można wybrać serwer do którego chcesz się podpiąć.