Forum Discussion

Mavano8888's avatar
Mavano8888
Rising Newcomer
5 months ago

Fc 26 problem z wolnym game play , ustawianiem zawodników i podaniami.

Dzień dobry zacznę od tego że wszystkie zbędę zeczy mam wyłączone na konsoli i w grze fc26 . Zawodnicy ruszają się jak wóz z węglem a przeciwnika bardzo szybko . Mój Gyokeres jest wolniejszy od saliby bez cienia. Nie mogę wygrać ani jednego meczu w fut champions. Jestem w 6 lidze.  Wszystkiego próbowałem przekierowanie portów w routerze , otwieranie portów nat . Dalej jest to samo. Mój hakimi biega jakby miał 70 speeda a gakpo przeciwnika jakby miał 99 speeda i 99 dryblingu zwykła złota karta. Zauważyłem też że jak miałem claudie pine to ona była bardzo wolna i wolno dryblowała natomiast u przeciwnika grała jakby miała 99 pace i 99 dryblingu.

6 Replies

• 9baggio's avatar
    9baggio
    Seasoned Rookie
    5 months ago

mam ten sam problem od fify19, próbowałem już wszystkiego i dalej nie znalazłem rozwiązania. Wielokrotnie poruszałem temat tu na forum i to tylko strata czasu, jeżeli ktoś odpisze z ea to dostaniesz tylko kosmetyczne porady, które nic nie zmienią. Najprawdopodobniej jednak nikt z administracji nie odpisze

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Vanguard
    5 months ago

Ja to samo, walcze o to już od przejścia na frostbite. Nic nie pomaga, nawet zmiana internetu. Na kompie jest trochę lepiej, ale nadal są tragiczne mecze jakbym łączy się z kolesiem z arabii. Gra mówi 30 pingu, a czujesz, że to nie prawda. Najśmieszniejsze jest to, że jak zainstaluję na nowo grę to mam 2 mecze miodzio, a już 3 nie da się grać. To jest taki rodziaj gry, albo akceptujesz, abo rezygnujesz.

• 9baggio's avatar
    9baggio
    Seasoned Rookie
    5 months ago

u mnie ping zawsze poniżej 10, a żadnym zawodnikiem nie mogę przyjąć piłki i się obrócić. Ciekawą sprawą jest to, że nie jestem w stanie tak grać żeby zespól padał ze zmęczenia, nawet całym srebrnym składem w drugiej części dogrywki mam 3/4 staminy, po prostu nie ma szans dryblować i sprintować zawodnikami

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Vanguard
    5 months ago

Każda inna normalna gra ma możliwość wybrać serwer na którym jesteś, wtedy każdy mógłby wybrać. Skoro mieszkamy w danym kraju, moglibyśmy wybrać z kim chcemy się mierzyć. Nawet w rocket league można wybrać serwer do którego chcesz się podpiąć.

• 9baggio's avatar
    9baggio
    Seasoned Rookie
    4 months ago

Chyba znam przyczynę problemu z wolnym gameplayem u mnie, wszystko wskazuję na to, że to wina mojego internetu. Byłem u znajomego ze swoim ps5 (myślałem, że to z konsolą może być problem). Kumpel gra na wifi ping około 30 i ma swietną rozgrywkę, podania są dokładne, zawodnicy zwinni. Na moim ps5 też wszystko działało. Dziwna sprawa co u mnie może być nie tak? Ping około 6, wszystkie testy pokozują, że wszystko super a gra chodzi jak **bleep**

• No to dla mnie jest coś absolutnie niezrozumiałego, że przy pingu 6 dzieją się u Ciebie takie jaja. Ogólnie to nie patrzyłbym na te wskaźniki wewnątrz gry, gdyż pokazują totalne bzdury. Mam ustawiony podgląd pingu w trakcie meczu, który pokazuje luźne 13, a gra chodzi tak, że idzie się pochlastać. Pomijając, że w drugiej połowie ping niemal zawsze skacze do 30-35.

Sam gram po kablu, mam światłowód. Gra powinna śmigać aż miło. A tak naprawdę w tym momencie rozgrywka wygląda tak, najwięcej zależy do tego, jaki gameplay mi się wylosuje. I czy zawodnicy będą w stanie normalnie się poruszać, od razu reagować na zlecone im komendy itd. Jeśli pojawia się delay, to choćbym nie wiem, jak się starał, nie wygram. Piłkarze są wolni, nie dryblują, nie wychodzą do podań. W obronie nikt nie reaguje, są luki.

EA_Kalina​ ogarnijcie coś z tymi serwerami. To nie jest wina połączenia po stronie użytkowników. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 seconds ago
1,360 Posts