Forum Discussion
No to dla mnie jest coś absolutnie niezrozumiałego, że przy pingu 6 dzieją się u Ciebie takie jaja. Ogólnie to nie patrzyłbym na te wskaźniki wewnątrz gry, gdyż pokazują totalne bzdury. Mam ustawiony podgląd pingu w trakcie meczu, który pokazuje luźne 13, a gra chodzi tak, że idzie się pochlastać. Pomijając, że w drugiej połowie ping niemal zawsze skacze do 30-35.
Sam gram po kablu, mam światłowód. Gra powinna śmigać aż miło. A tak naprawdę w tym momencie rozgrywka wygląda tak, najwięcej zależy do tego, jaki gameplay mi się wylosuje. I czy zawodnicy będą w stanie normalnie się poruszać, od razu reagować na zlecone im komendy itd. Jeśli pojawia się delay, to choćbym nie wiem, jak się starał, nie wygram. Piłkarze są wolni, nie dryblują, nie wychodzą do podań. W obronie nikt nie reaguje, są luki.
EA_Kalina ogarnijcie coś z tymi serwerami. To nie jest wina połączenia po stronie użytkowników.
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager