19kania20Newcomer6 hours agoFc26Nie mogę zagrać ani jednego meczu ut wyskakuje komunikat Rozgrywanie meczów jest chwilowo nie możliwe....
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 minutes ago982 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 minutes ago982 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsSLOWMOTION Witam, pisze po raz nie wiem który już tutaj od kiedy ea fc26 mialo premiere... gram na pc Gra jest nie grywalna przez to w jakim spowolnieniu jest wyswietlana, mimo dobrego światłowodowego internet...EA fc 26 nie uruchamia się. Od 3 dni nie mogę uruchomić gry zarówno przez steam jak i EA app. Gra zaczyna się ładować po czym po chwili przenosi mnie do okna EA app i wyskakuje komunikat-niektóre funkcje zostały wyłączone, poni...Lagi na Pc Czy te niedorozwinięte ludzie z ea naprawili w końcu grę online na PC bo to już śmieszne że od ostatniej aktualizacji nie da się dalej grać Serwery EA obecnie nie mogą przetworzyć twojego żądania Witam, od wczoraj mam poważny problem podczas rozgrywki. Po każdym meczu nie ważne czy został on zagrany do końca czy przeciwnik wyszedł wcześniej mam komunikat ,,Serwery EA obecnie nie mogą przetwo...Wyrzucanie z meczów Witam potrzebuje pomocy. Zakupiłem grę 1 msc temu i ani razu nie zagrałem pełnego meczu rivals czy Squad battles ( w trybie rush działa normalnie )ponieważ z niewiadomego powodu mnie wyrzuca do pulpi...