Forum Discussion

Samu9600's avatar
Samu9600
Seasoned Newcomer
2 days ago

Gra chodzi fatalnie PC

Od startu gry gra działa nie-płynnie. Probowałem wszelkich metod zawartych na forach EA oraz własnych jak zmiana grafiki na najniższą oraz reinstalacja sterowników itd. Wszystko działa źle. Dodam że każda inna gra chodzi plynnie i normalnie. Ea Fc 25 chodziło super płynnie cały rok. Jestem zażenowany tym że płace za grę w którą nie mogę grać, codziennie myśle że może się tym zajmiecie. Jest to straszne i proszę o pomoc bo może nie wiem czegoś co muszę zmienić. Zmieniałem już rednerowanie, Vsync, jakość grafiki itd. Wszystko i tak na nic. Gra działa fatalnie. Posiadam RTX3050 + Amd Ryzen 5 jeśli chodzi o sprzęt. Proszę o pomoc. 

4 Replies

• NaJajachZyla's avatar
    NaJajachZyla
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

mam to samo i to jest po prostu żart bo mija 3 dzień a dalej nie można normalnie zagrać w gre bo po wejściu do ultimate team gra spada mi do 5 fps

• bstxgod's avatar
    bstxgod
    New Traveler
    2 days ago

Mi to ta gierka tak pożera procesor graficzny, non stop 96-97% zużycia, tam klatki to latają góra dół co chwile XD przy rozpoczęciu gry od środka jest jeden wielki lag, to samo przy rożnych. Ryzen 5 5700x3D + RTX 4070 i chodzi to poniżej krytyki. Dawno nie widziałem tak niestabilnej gierki pod względem wydajnościowym. Ten komputer widział już wiele ale tak tragicznej optymalizacji to chyba jeszcze nie.

• Kyaspara's avatar
    Kyaspara
    Seasoned Novice
    2 days ago

masakra jest ale zostalo tylko czekac na latke bo nic innego sie nie zrobi wiec lipa 

• pagvss's avatar
    pagvss
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

bstxgod​ mam to samo kupilem kompa miesiac temu a procka i karte wpierdala jak szalona w dodatku crashuje co 10 min beka a live chat oczywiscie jest wylaczony. Cringe w **bleep** te EA

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.227 PostsLatest Activity: 3 hours ago