Problemy z grą
Cześć, od kiedy kupiłem grę mam problem z grą a dokładniej grą online, widziałem że temat był już poruszany ale chciałbym zrobić dokładniejszy opis, na początku nie było aż takich problemów, gra chodziła w miare normalnie tylko czasem pad przestawał działać na kilka sekund co oczywiście frustrowało i zmieniało czasem przebieg całego meczu jednak teraz problem się pogorszył, meczu online nie jestem w stanie zagrać pomimo posiadania najniższych ustawień zarówno gry, komputera jak i karty grafinczej, dodam że moje podzespoły w komputerze są lepsze niż te sugerowane a nie minimalne do gry bo posiadam rtx 3060 oraz i5-11400F a także 32gb ramu itp, problem więc nie wynika z mojego sprzętu czy ustawień, pad również nowy od ps5, kabel do niego też nówka. Jest to dla mnie strasznie frustujące gdyż w aktualną edycje włożyłem dużo pieniędzy bo poza samym tytułem musiałem dokupić wspomnianego pada i kabel co przekłada się na 800zł a gra nawet nie działa poprawnie. Czy macie dla mnie jakieś porady? Od razu mówie że ustawienie 60fps i vsync nic nie daje
pozdro