Forum Discussion

rekuuu_777's avatar
rekuuu_777
Seasoned Newcomer
3 days ago

Gra się zacina lub bardzo wolno chodzi

Witam mam problem z gameplayem w ea fc 26 gdy odpalam grę wszystko chodzi idealnie ale gdy wchodze do meczu gra się bardzo mocno zacina albo wszystko chodzi jakby bylio to ślimacy

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej rekuuu_777​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy opisany przez Ciebie problem ma miejsce w grach online czy również w rozgrywkach offline? 

Czy zostały przez Ciebie wykonane dotychczas jakieś kroki, by rozwiązać problem? Jeśli tak to jakie? 

Prześlij nam również plik DxDiag. 

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag

• Kamka92's avatar
    Kamka92
    Seasoned Novice
    2 days ago

Przecież wy od października przyjmujecie zgłoszenia, i nie potraficie rozwiązać tego problemu przez ponad pół roku XD

To jest mój ostatni tytuł tego badziewia, kupiłem grę za ponad 300 zł. I przez pół roku, może zagrałem z 10 meczów które chodziły płynnie. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 day ago

Hej Kamka92​ 

Przykro mi z powodu frustracji, której doświadczyłeś. 

Z mojej strony nie mam wglądu w to, co dokładnie dzieje się na Twojej konfiguracji ani dlaczego problem utrzymuje się tak długo, ale przy takich objawach (losowe problemy z płynnością / opóźnienia) warto upewnić się jeszcze w kilku podstawowych kwestiach:

• aktualizacja systemu i sterowników GPU
    • test na połączeniu kablowym (jeśli jeszcze nie był robiony wcześniej)
    • obniżenie ustawień graficznych na próbę
    • restart routera i sprawdzenie, czy problem pojawia się o konkretnych porach

Daj nam znać, jeśli uda Ci się wykonać powyższe testy. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    16 minutes ago

Hej Kamka92​ 

Dzięki za przesłany plik DxDiag. 

Z tego, co w nim widać, masz zarówno RTX 2060, jak i zintegrowaną kartę graficzną Intela. Często zdarza się, że gra nie korzysta z właściwej karty podczas bardziej wymagających momentów.

Sprawdź proszę poniższe kroki:

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 minutes ago
1,394 Posts