Forum Discussion

mikromikki's avatar
mikromikki
Seasoned Novice
2 days ago

Re: PROBLEM Z LAGAMI EA FC26 PC

I have a problem with online matches(not Rush idk why), when i play squadbattles or other offline games game is working well. The problem is when I'm in chosing football kits menu my ping is like 20 to 35 ms.
During a match for ex. first 20 min is ok but later i cant move my player or they are walking without my premeditation. At least I can pass or shot but without a control. Im playing on PC.

I hope you will be able to help,

11 Replies

• jaszczur0010's avatar
    jaszczur0010
    Rising Newcomer
    2 days ago

Jest jakaś możliwość żeby zmienić serwer gry xd?

• BoksDi's avatar
    BoksDi
    Rising Novice
    2 days ago

No dobrze by było jak by w końcu to zrobili bo ludzie dalej czekają i nie mogą grać , przecież to wstyd jest

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    New Traveler
    2 days ago

Ultimate team to jest jedyny tryb, który laguje. Wystarczy porównać Rush w UT i Rush w WK. Dwa różne światy jeśli chodzi o płynność rozgrywki.

• sztywniak77's avatar
    sztywniak77
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

No mi na polskich jak już wyszuka to w połowie meczu potrafi Ping podskoczyć do 40 i już tak zostać. Gram też w inne gry i w innych grach nigdy mi Ping nawet o 1 nie podskoczył podczas gry. 

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    New Traveler
    2 days ago

Oni chcą, żebyśmy przestali grać kompletnie i skupili się na samych kartach i sbc. Dobrze, że są jeszcze kluby w tym gównie.

• mikromikki's avatar
    mikromikki
    Seasoned Novice
    2 days ago

Chyba chcą żebyśmy zaczęli gracz na klawiaturze xd

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    New Traveler
    2 days ago

W tym roku to naprawdę jest coś nie tak z tą grą. U mnie to jest norma. Gram na padzie od xboxa i niestety często mi się zdarza, że podanie które zrobiłem poszło po zrobieniu jeszcze 2 kroków, jak przed przyjęciem już się cofam, a on nadal idzie do przodu. W tej edycji zauważyłem dodatkowo, że jak klikam podanie, czy strzał. Nic się nie dzieje. Mam 2 pady od xboxa i w obu to się dzieje.

Producenci w tych czasach już powoli nas przyzwyczajają do gniotów.

• mikromikki's avatar
    mikromikki
    Seasoned Novice
    2 days ago

ale nawet na polskich czasami to **bleep** mam ja zagralem z 10 meczow rivalsow i wygralem 2 przez to i to byly jedyne dwa gdzie nie lagowało

• sztywniak77's avatar
    sztywniak77
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

mam to samo bratku, po prostu ea jest tak zjebane, ze łączy nas nie na Polskie serwery tylko na inne 

• mikromikki's avatar
    mikromikki
    Seasoned Novice
    2 days ago

Napisałem po ang srr, myślałem że to ogólne lobby.

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.204 PostsLatest Activity: 30 minutes ago