krystian7577Rising Newcomer7 hours agoLogowanieO co chodzi mam to od rana napomnę tylko ze aplikacja na tel działa normalnie gram na PS5image.jpg1.4 MB
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago1,401 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago1,401 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsKLUBY EA zainteresujecie się w końcu problemem z tym pingiem , mija 2 tydzień problem jak był tak jest nadal Pierwsze odpalenie Zainstalowałem fc 26.Gdy odpalam to jest czarny ekran i nic się nie dzieje.Gdy zrobiłem napraw w aplikacji Ea i odpaliłem ponownie to jest komunikat Kompilacja shaderów proszę czekać aż proces zostan...Problem z dźwiękiem Witam, po zainstalowaniu gry FC 26, uruchomieniu brak dźwięku. Gra przeinstalowywana - brak efektu. Prośba o pomoc. [Thread moved from FC 26 EN to FC 26 PL, please review the guidelines to find t...Problem z wejściem do UT Od wczorajszego dnia, kiedy wchodzę w tryb UT wyskakuje mi ten komunikat. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem gre. Zrobiłem też restart routera. I nic dalej wyskakuje to samo. Proszę o pomoc w n...Logowanie O co chodzi mam to od rana napomnę tylko ze aplikacja na tel działa normalnie gram na PS5