Forum Discussion

Skiba_FIFAA's avatar
Skiba_FIFAA
New Novice
1 month ago

Nie mogę wejść do UT POMOCY!!!!

od czwartku nie mogę wejść do UT

Przez tak zwany ,,FUT CRASH LOOP'' polega na uszkodzonym składzie w grze lub przez zawieszoną sesje czy byście mogli mi powiedzieć jak to naprawić proszę!!!!!

Jak mieliście taki problem i go rozwiązaliście to napiszcie proszę jak to zrobić

8 Replies

• Mam to od 03.03 niestety i nikt nie jest w stanie mi nic z tym pomóc, próbowałem ze składami w companionie i nic!!!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Witam Was,

Jeśli sytuacja jest wciąż aktualna, najczęściej pomaga zresetowanie sesji i utworzenie nowego składu.

Najpierw spróbujcie zresetować sesję. Wylogujcie się z gry, zamknijcie całkowicie EA app lub wyłączcie konsolę, odłączcie router od prądu na 2-3 minuty, a potem uruchomcie wszystko ponownie i sprawdźcie, czy UT się wczyta.

Jeśli nadal wyrzuca, trzeba utworzyć zupełnie nowy skład przez Web App lub Companion. Bardzo ważne - nie edytujcie starego składu.

Wejdźcie do Web App / Companion, dodajcie całkowicie nowy skład i ustawcie go jako aktywny. Nie kopiujcie starego. Nie przypisujcie tych samych zawodników ani kart specjalnych np. EVO. Podmieńcie wszystkich rezerwowych, usuńcie wypożyczenia i niedawno ewoluowane karty. Skasujcie stare taktyki, dodajcie jedną nową, zmieńcie formację oraz stroje.

Dopiero po zapisaniu zmian spróbujcie wejść do UT na konsoli lub PC.

Dajcie znać jak poszło.

• Skiba_FIFAA's avatar
    Skiba_FIFAA
    New Novice
    1 month ago

ALE WŁAŚNIE TAKI JEST PROBLEM BO NIE MOGE WEJSC DO WEB APP ANI COMPANIONA

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Skiba_FIFAA​ Spróbuj zalogować się do Web App w nowej karcie incognito i podeślij zrut ekranu z komunikatem, kóry się wyświetla.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
1,383 Posts