Forum Discussion

R1E_michu's avatar
R1E_michu
Seasoned Newcomer
7 months ago

nie zaliczone mecze

Gdy gram tor przeszkód po meczu czy wygranym czy przgranym pokazuje mi sie ze ea nie moze przetworzyc mojego rzadania  i wyrzuca mnie z ultimate team i nie zalicza mi meczów. platforma to pc

7 Replies

• Mil_wielki's avatar
    Mil_wielki
    Seasoned Newcomer
    8 hours ago

Też miałem podobny problem z początku że mnie wywalało, później wywaliło mi korki z prądu przez co niepoprawnie się wylogowałem i nie mogłem wejść w UT. Po czasie dostęp odzyskałem, ale przy próbie uruchomienia meczu dzieją się takie rzeczy:
    Tor przeszkód Festiwal Futbolu | EA Forums - 13496611
    Jak dla mnie cały ten Tor przeszkód jest uszkodzony, raczej po naszej strony sprzętowej nic nie zdziałamy bo wina nie leży u nas tylko w danych jakie są na serwerze gdzie są przechowywane nasze postępy. A wiem to bo specjalnie zalogowałem się u kolegi który nie ma z tym problemu, zaznaczę że nigdy się u niego nie logowałem do UT, a tym bardziej na konsoli do konta PSN. 
    Na jego konsoli z moim profilem UT również był ten sam problem. 

• ToonDad's avatar
    ToonDad
    Rising Traveler
    10 hours ago

Mam to samo. Na koniec meczu w torze przeszkod, ciągle ta sama informacja że serwer nie może przetworzyć i wywala mnie z ultimate

• R1E_michu's avatar
    R1E_michu
    Seasoned Newcomer
    7 months ago

cały czas pokazuje 3 runde a mam tylko jeden skład wykorzystany restartowanie rutera i inne rzeczy nie pomagaja