Forum Discussion

1mrburger2's avatar
1mrburger2
Rising Newcomer
1 month ago

Po edycji składy się nie zapisują

Od ea fc 25 występuje u mnie błąd w, którym po edytowaniu składów w ustawieniach, wyjście z gry kasuje wszystkie zmiany. Jedyne co się zapisuje to transfery ale nie pozostają one na przypisanych pozycjach tylko wracają do sekcji rezerwowych. Liczyłem że w ea fc 26 zostanie to naprawiane ale mimo wielu aktualizacji błąd nadal występuje. Próbowałem wielu metod z aktualizacjami składów, zapisywaniem składów ręcznie itp. ale nic nie pomoga. 

Czy ktoś ma podobny problem, albo zna rozwiązanie ?

3 Replies

• 1mrburger2's avatar
    1mrburger2
    Rising Newcomer
    1 month ago

Dziękuję za odpowiedź. Niestety nic nie pomogło i na innych kontach występuje ten sam problem. Czytałem na innych forach i ludzie zmagają się z bardzo podobnym problemem ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Dzięki za sprawdzenie i za informację zwrotną.

Skoro problem występuje również na innych profilach i wykonałeś już wszystkie dotychczasowe kroki, wygląda na to, że nie jest związany z uszkodzonym profilem użytkownika ani zapisem ustawień. 

Dziękuję też za informację, że podobne zgłoszenia pojawiają się również u innych graczy. Mamy to na uwadze i będziemy śledzić kolejne zgłoszenia dotyczące tego problemu.

Jeśli zauważysz, że sytuacja zmienia się po jednej z kolejnych aktualizacji gry, daj znać na forum.