Adderoo
4 days agoSeasoned Newcomer
Niegrywalna gra
- Świetnie, że nie macie centrum pomocy, tylko muszę się każdemu chwalić jakie mam problemy. Jedyna firma na świecie, która publicznie każe rozwiązywać problemy. A najlepsze jest to, że pomoc macie najgorszą. Przynajmniej dzięki temu widać, że nie radzicie sobie.
- Nie zliczę ile przegrałem meczów od dnia premiery, bo w losowym momencie meczu gra postanowiła się sfreezować, a przeciwnik normalnie mógł kontynuować mecz. Dzisiaj, miałem ostatnie 3 podejścia w Gauntlecie, i w 88 minucie przy wyniku 3:3 będąc w polu karnym przeciwnika dostałem freeza, po czym straciłem piłkę, przeciwnik poszedł z kontrą i strzelił mi na 3:4 w 90+1 minucie, po wznowieniu od razu gwizdek kończący mecz. A to nie jest pierwsza tego typu sytuacja, ale pierwsza, w której straciłem możliwość zdobycia nagród za zadania. Także no ja bym prosił o zaliczenie mi zadania "Idealna runda", bo przegrałem z winy gry, i nie miałem na to żadnego wpływu, a teraz ani ja wam nie udowodnię, że bym ten mecz wygrał, ale wy nie udowodnicie mi, że bym ten mecz przegrał.