Forum Discussion

Adderoo's avatar
Adderoo
Seasoned Newcomer
4 days ago

Niegrywalna gra

1. Świetnie, że nie macie centrum pomocy, tylko muszę się każdemu chwalić jakie mam problemy. Jedyna firma na świecie, która publicznie każe rozwiązywać problemy. A najlepsze jest to, że pomoc macie najgorszą. Przynajmniej dzięki temu widać, że nie radzicie sobie.
  2. Nie zliczę ile przegrałem meczów od dnia premiery, bo w losowym momencie meczu gra postanowiła się sfreezować, a przeciwnik normalnie mógł kontynuować mecz. Dzisiaj, miałem ostatnie 3 podejścia w Gauntlecie, i w 88 minucie przy wyniku 3:3 będąc w polu karnym przeciwnika dostałem freeza, po czym straciłem piłkę, przeciwnik poszedł z kontrą i strzelił mi na 3:4 w 90+1 minucie, po wznowieniu od razu gwizdek kończący mecz. A to nie jest pierwsza tego typu sytuacja, ale pierwsza, w której straciłem możliwość zdobycia nagród za zadania. Także no ja bym prosił o zaliczenie mi zadania "Idealna runda", bo przegrałem z winy gry, i nie miałem na to żadnego wpływu, a teraz ani ja wam nie udowodnię, że bym ten mecz wygrał, ale wy nie udowodnicie mi, że bym ten mecz przegrał.

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.488 PostsLatest Activity: 42 minutes ago