Forum Discussion

admicha's avatar
admicha
Rising Newcomer
3 days ago

opóźnienie kontrolera w trybach online

jak gram każdy tryb offline oraz tryb rush to wszystko działa nie ma żadnych problemów ale poza tym każdy tryb online nie da się grać w momencie jak przeciwnik ma piłkę i przez pierwsze około 6 sekund jest ok ale po tym czasie reakcja pada zaczyna zwalniać bardzo szybko i nie da się grać i ostatecznie jest opóźnienie mniej więcej 8 sekund ze wszystkim ale np. jak chce podać i klikam x to zanim zawodnik poda po kliknięciu to musze poczekać właśnie te 8 sekund i to na 100 procent nie jest wina Internetu albo parametrów komputera bo podkręcałem kartę graficzna zmniejszałem grafikę wyłączałem cienie nawet zmieniałem ruter jakieś pliki w grze sprawdzałem itd. i nic nie działa i mam dość bo kupiłem grę i to ultimate na platformie steam i to jest co dostaje grę która nie działa mam beznadziejne karty i przegapiam wszystko dobre co jest w eventach i jestem w grze do tylu ze wszystkim wiec jak to się nie poprawi to nie wytrzymam i generalnie to wchodziłem na reddita i widziałem ze bardzo dużo ludzi to miała na pc i tez ze pisali problemy o tym a wy nic z tym nie robicie oznaczacie jako rozwiązane jak ktoś zgłasza to a nic nie rozwiązaliście wiec w skrócie oszukujecie mnie na moje pieniądze i szczerze to wątpię ze jak to się nie naprawi to ze kupie ta grę przez następne 4 lata bo to żart.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 30 minutes ago
1,134 Posts