Forum Discussion

Reeturn_Polska's avatar
3 hours ago

Optymalizacja totalne dno

Już zeszłoroczna EA FC 25 optymalizacja graficzna szorowała po dnie , dopiero po 10 miesiącach aktualizacji da się swobodnie grać w EA FC 25 . Czy w najnowszą EA FC 26 też będę musiał czekać rok żeby dało się normalnie grać na PC ?

Stosowałem wszystkie rozdzielczości, wszystkie ustawienia graficzne i gra kompletnie jakby się nie przełączała na różnych ustawieniach , wygląda tak samo i ścina jak cholera . Ustawiłem limit klatek 60 FPS a momentami spada do 15 FPS ! 

Dodam tylko że Cyberpunka 2077 na ustawieniach epickich w rozdzielczości 4k z DLSS osiągam 75 klatek 

Kupiłem laptopa z najwyższej półki i9 275h 24 rdenie, 32 GB DDR5 , RTX 5080 16GB i mam prawo wymagać żeby gry chodziły płynnie , tym bardziej takie EA FC 26 z lekkimi wymogami ! 

Ludzie nie róbcie sobie żartów, bo to nie jest śmieszne . Nabijacie kieszenie a dajecie marnej jakości produkt

4 Replies

• Krzychuu99_99's avatar
    Krzychuu99_99
    Seasoned Newcomer
    3 hours ago

mam identycznie spokojne andrzeju nie denerwuj sie ja mam **bleep** juz po prostu co roku to samo nic nie mozna pograc

• Reeturn_Polska's avatar
    Reeturn_Polska
    Newcomer
    2 hours ago

Kasę biorą jak za nową grę a aktualizują tylko składy, nowe szaty graficznej menu i kilka nowości w sterowaniu i za to biorą pełną pulę pieniędzy jak za zupełnie nową grę 

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Rookie
    2 hours ago

Witaj w klubie milionów użytkowników PC, gdzie gra powinna działać lepiej ze wzgledu na lepszy sprzet. A działa tak samo kiepsko. Ciesz się, że możesz w ogóle grać, bo co 5 ma wczytywanie ekranu i **bleep**. Wydać 400 zł za ogladanie ekranu powitalnego to dopiero scam.

• Matzhi's avatar
    Matzhi
    Seasoned Rookie
    2 hours ago

Mi działało wszystko dobrze do wakacji.

W okrecie lipca/sierpnia był jakiś update przez który czułem się jakbym grał w 5fps...

Jedynie wyłączenie V-Sync, ustawienie trybu bez ramek i zabawa z FPS pomogło choć trochę.

Czy EA zdaje sobie sprawę o problemie?

Czy gracze PC kupili gre w którą nie da się grać?

Ciekawe... może w koncu zrobia optymalizacje na PC, ma ktoś jakieś info czy wydali jakies oswiadczenie?

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.93 PostsLatest Activity: 32 minutes ago