Forum Discussion

10 Replies

• Ponczek12345's avatar
    Ponczek12345
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

tez tak mam, płacisz żeby zagrać wcześniej, robisz pół dnia zadania a i tak nie możesz korzystać z gry

• nwk3245's avatar
    nwk3245
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Przeciez to jest jawne zlodziejstwo i niedotrzymanie warunkow umowy !!! A wy jeszcze zaprzeczacie sie, ze EA NIE MOZE ZWRACAC PIENIEDZY ZA ABONAMENTY EA PLAY PRO - ZENADA 

• mam to samo jak debil siedziałem 2 dni robiłem zadania tylko po to żeby zobaczyć komunikat że mam wrócić za 2 dni...

• Może ktoś wrzucić skrina z Web Appa? Jestem ciekaw, czy wygląda to tak samo jak u mnie w związku z zablokowanym rynkiem i nie tylko.

• Witam wszystkich serdecznie chciałem tylko powiedzieć że jeżeli jest jakakolwiek osoba która do teraz ma z tym problem to znalazłem rozwiązanie. Rynek owszem jest zablokowany po ukończeniu zadań u niektórych przez 24 h u niektórych przez 48 h. Aby odblokować dostęp do rynku natychmiastowo musicie zresetować swojego maila na koncie. Dla tych którzy niewiedzą o co chodzi to po prostu musicie zmienić maila który jest przypisany do konta i hasło. Potem rynek tak czy siak będzie zablokowany na waszej platformie ale nie na companion. Wtedy możecie wejść na aplikację companion I zacząć handlować niestety jedyny - tego rozwiązania to fakt tego że musicie wylogowywać się z Ultimate team i wejść do menu głównego o czym możecie wejść w aplikację companion i handlować zawodnikami, gdy skończycie zalogować się z powrotem a karty które kupicie Lub monety które zarobicie od razu pojawią się w grze na waszej platformie.

• Witam ja ukonczylem wszystkie zadania a nawet nie dostalem komunikatu o odlbokowaniu tymczasowego rynku ... 
    czy ktos tez tak mial ?

• Witam, po wykonaniu wszystkich zadań tez mam komunikat ,,Osiągnięto limit ofert i zakupów'' czy musze czekać te 2 dni czy jest jakiś na to sposób?