KubaRozprowacz07Seasoned Newcomer2 months agoSolvedPo ukonczeniu Zadania Mały TiM ... Po ukonczeniu Zadania Mały TiM, Nie otrzymalem Karty Tima Cahilla i nie moge ukończyć zaania AL Owairana. Co zrobić ? EA_Kalina1 month agoGracze, których dotyczył ten problem, otrzymali już wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody za osiągnięcia. Dziękujemy za cierpliwość.
EA_Kalina1 month agoGracze, których dotyczył ten problem, otrzymali już wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody za osiągnięcia. Dziękujemy za cierpliwość.
EA_Kalina1 month agoGracze, których dotyczył ten problem, otrzymali już wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody za osiągnięcia. Dziękujemy za cierpliwość.
CahillPgNew Novice2 months agoI coś wiadomo? zostało mi tylko to jedno zadanie, A brakuje mi kartyEA_Kuba
Recent DiscussionsGame crashed within seconds of a match -Event Viewer log attached Hello everyone, I'm reaching out because I've hit a wall with a crashing issue on EA SPORTS FC 26 (PC version) and I'm hoping someone from the community or EA support can point me in the right direc...Nie mogę uruchomić gry Witam. Od wczoraj nie mogę uruchomić gry EA Sports FC 26. Gdy włączam go na steam w teorii tam gra jest włączona ale w rzeczywistości nic nie ma. Wszedłem do menedżera zadań i wyświetla się że gra dz...FC26 jesteście śmieszni ... Gracze robią was w konia od początku i przełączają profil lub rozłączają wifi a Wy to traktujecie jako zerwanie połączenia i nie przyznajecie komus zwycięstwa. Tragedia. Nie zauważyliście przy jakich...Problem z działaniem gry po aktualizacji Drugi raz jest taka akcja, zjerdoliliście coś w updacie. Zrobione jak w opisie powyżej. Zmieniłem ze 120 na 60 i stop systemu po dosłownie 5 sec meczu. Dostosujcie grę do sterowników! RTX!!!! Było ta...Nie działa online Hej, mam problem z Fifa, ponieważ nie mogę grać online, mimo że na koncie mam Xbox game pass. Sprawa wygląda tak, że mam dwa konta na jednym Fifę a na drugim game pass (ustawione jako konto główne)...