Problem PC :)
Dobry wieczór , piszę kolejną wiadomość bo standardowo zero odzewu po blisko 2 tygodniach starania. Dziś resetowałem grę 12 razy ( bardzo skrupulatnie liczyłem na palcach) ponieważ jak odpalam grę to mam 10 fps najpierw menu a później jak się uda mieć normalne fps , to mam 10 fps w grze :) . Komputer ponadprzeciętny , dopiero bo 40 minutach starania widzę że w końcu mam 120fps bezproblemowo ale całe moje starania tak czy siak są o szybę rozbić bo mam delay na padzie na jakieś 3,4 sekundy. Jeśli nie potraficie w przeciągu 2 tygodni rozwiązać tego problemu , to chociaż odpiszcie że na tym pracujecie albo coś , bo wydałem na tą grę w wersji ultimate kupe ciężko zarobionych pieniędzy żeby standardowo grać z tysiącami problemów i spadać z szczebli rivals ze względu na konieczność zresetowania gry bo na 10 fps grać się nie da tak samo jak z delayem . Jeśli gra nie jest gotowa to nie skubcie ludzi na pieniądze , a jeśli są problemy to informujcie kiedy będą one rozwiązane bo widzę setki komentarzy w różnych forach i mediach społecznościowych i tak czy siak każdy jest zlewany jak bezdomny na ulicy