GibiastyswirNewcomer2 days agoProblem z ścieżką sezonowąSiemaa, czy tylko ja mam problem z ścieżką sezonową ? Jestem na swojej konsoli nie mam ścieżki pokazuje że tymczasowo nie działa. Gdy zalogowałem sie u brata u niego wszystko okej ktoś pomoże? 20260715_202411.jpg2.6 MB
Recent DiscussionsBłąd w klubach. Witam , od dwóch dni nie możemy z kumplami grać klubów online ponieważ nie wyszukuje nam meczów (po aktualizacji ostatniej). Ustawione jest wszystko ok na rejon wyszukiwania itd aczkolwiek do meczu n...Problem z 10 fps'ami podczas grania w gre Witam przychodze kolejny raz to tego forum z prośbą o pomoc z błędem w grze, jak odpalam gre to jest dobrze w ultimate team jak wchodze to raz dziala a raz nie ale jak juz zadziala to gdy wchodze do ...wydarzenie ultimate Jakie są wymagania dla składu do tego wydarzenia, gra nie wyświetla mi poprawnie nazw takich wymagań jak również nazw ewolucji np: player_group_87 Brakującą paczka za 1 coins Dlaczego nie mam możliwości zakupu tej paczki za 1 coins skoro grałem wtedy w Fife? błąd logowania witam od wczoraj mam ten sam błąd próbowałem już tworzyc nowe składy próbowałem już wszystkiego zmiany składów resety gry konsoli i nadal nic platforma ps5