BrejkuuSeasoned Rookie8 months agoPROBLEM Z PADEM NA DIVISION RIVALS Witam mam problem, padem uruchamiam gre wczytuje profil itp. w szybkim meczu czy innym trybie jak rush dziala on poprawanie, a jak wejde w rivals to pad juz nie dziala, reaguje bo da sie podac czy co...Show More
Recent DiscussionsLagi fc26 kupiłem gre w edycji ultimate, i od chyba 19 wrzesnia wszystko chodzilo super, lecz w okresie przed TOTY, zaczelo sie psuc tamten problem naprawilem. lecz teraz pojawil sie kolejny, jak zagram mecz n...Losowe crashe w trakcie meczu FC 26 - brak komunikatu błędu Gram na: GTX 1050 Tigra kupiona na Steam Na początku wszystko działa normalnie — mecz się ładuje, intro (rozgrzewka, stadion) działa bez problemu, sama rozgrywka też jest płynna. Miałem wcześni...FC 26 - błąd instalacji EA AntiCheat (failed:1113 / Install failed:701) Witam, Mam problem z uruchomieniem gry EA FC 26. Wczoraj chciałem włączyć grę ale niestety nie mam możliwości gdyż podczas uruchamiania gry, wyskakuje komunikat aby zainstalować EA Javelin Anti Che...SERWERY Cały czas wyskakuje mi , że nie moge polaczyc sie z serwerami ea a na Companion moge normalnie wykonywac sbc i wszytsko robic . Co teraz zrobić ? lagi w grze Mam dobry komputer który wyciąga po 600fps na najlepszych ustawieniach w fortnite. Po zakupie gry do świąt gra działała płynnie, lecz po nich wyszstko sie zepsuło. W ciągu jednego dnia gra może dzia...