piotrek13plNewcomer12 hours agoProblem z ultimate teamPrzez 25 min czekałem na odpowiedź żeby ut zaczeło działać ale po 25 minutach czekania nadal był ekran ładowania mam ten problem od kąd zakupiłem fc 26
Recent DiscussionsProblem z ultimate team Przez 25 min czekałem na odpowiedź żeby ut zaczeło działać ale po 25 minutach czekania nadal był ekran ładowania mam ten problem od kąd zakupiłem fc 26 Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Problem z mailem Co może być powodem i jak mogę to naprawić jeśli nie mam podpiętego żadnego numeru telefonu ani drugiego maila do konta EA a na jedyny mail nie przychodzą mi kody weryfikacji a we wszystkim potrzebny...FC26 powrót do pulpitu Zagrałem dwa mecze w turnieju mistrzowskim, 3 już nie można uruchomić, gra wraca do pulpitu lub gra muzyka, a ekran jest cały czarny. Nie można już uruchomić żadnego meczu. Ea fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...