Forum Discussion
4 Replies
- EA_Kalina13 days ago
Community Manager
Hej n7ffprahnnv5
Dopytam jeszcze zgodnie z sugestią EA_Kuba – czy to samo dzieje się w Web App oraz Companion App?
Czy tam również nie możesz wystawić żadnej karty, czy problem występuje tylko w grze na konsoli/PC?Z doświadczenia innych graczy przy podobnym problemie pomagało czasem:
- całkowite wylogowanie z UT (również z Web/Companion) i ponowne zalogowanie po kilku minutach,
- odczekanie 24 godzin bez prób wystawiania kart (jeśli system mógł nałożyć tymczasową blokadę rynku),
- sprawdzenie, czy nie masz aktywnych zbyt wielu przedmiotów w „Niezrealizowanych”.
- ustawienie zupełnie nowego jako domyślnego (wytyczne zamieszczam poniżej)
Utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników.
- Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu
- Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO
- n7ffprahnnv516 days agoSeasoned Newcomer
Witam tak dzieje się to od dłuższego czasu nie umiem kompletnie wystawić kartę na licytację jak wchodzę w rynek transferowy to po chwili po prostu mnie rozłącza I mam to od ponad miesiąca rynek na samym początku działał i wraz przestał
- n7ffprahnnv51 month agoSeasoned Newcomer
Wystąpił błąd i tej karty nie można wystawić na aukcję , każda karta którą posiadam tak ma
- EA_Kuba1 month ago
Community Manager
Hej n7ffprahnnv5
Poprawiłem nieco tytuł Twojego wątku oraz przeniosłem go na właściwe forum.
Powiedz nam proszę jaki dokładnie komunikat pojawia się w momencie próby wystawienia karty.
Czy dzieje się to zarówno w grze, companion app i web app?
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager