Przemek_0077Rising Newcomer4 days agoProblemWitam mam problem ze nie dzialaja mi sezony w ultimate team wyslalem załacznik i nie wiem co z tym zrobic1766876776308415306057134479771.jpg2.8 MB
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago1,105 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago1,105 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsDraft Nie otrzymałem nagród z draft, bo zagraniu finału, gra wyświetliła komunikat o błędzie i wyrzuciło mnie do menu. Zalogowałem się ponownie, a w drafcie była możliwość rozpoczęcia nowej gry, bez możliw...**bleep** obrona dzis rozegralem kilka kontrowersyjnych spotkań i **bleep** obsrane **bleep** nie broni nic moj dobry przyjaciel Charlie Kirk by korwa sam lepiej zagral niz te cholerne patalachy. Nie polecam tej gry...spadek fps w drugiej połowie lub od poczatku meczu mam taki problem juz dlugo po jakiejś aktualizacji nie pamietam ktorej ale bylo to z 2 miesiace temu to sie dzieje wszędzie oprocz na mistrzostwach fut, dzieje sie to zawsze po meczu kiedy moj przeci...Osiągnięto limit Po kupnie używanej konsoli PS5 chciałem się zalogować na moje konto z PS4, ale wyskakuję powiadomienie "Na tej konsoli utworzono już zbyt wiele kont UT. Aby kontynuować grę, użyj jednego z wcześniej ...Błąd wczytania EVO karty - strata karty Witam, W dniu 27.12.2025 wykonałem jedno z SBC. Założyłem filtr do mniej więcej 75-83 do budowania składu. Zaczytało mi następnie karty i dodało Van de Vena ocenionego na 82 ovr. Wykonałem SBC, a n...