Forum Discussion

kiedysgralem's avatar
kiedysgralem
Rising Newcomer
1 month ago
Solved

PROBLEM

Witam. Od kilku dni nie mogę wejść do FC26, którą kupiłem na Steam'ie. Wcześniej nie pojawiały się żadne problemy, aczkolwiek po aktualizacji systemu z windows 10 na windows 11 nie uruchamia mi się gra. Na nowo instalowałem sterowniki antycheat, lecz to nie pomogło. Odinstalowałem i zainstalowałem i wciąż ten sam problem. Nie wiem też dokładnie o co chodzi, ponieważ nie wyskakują mi żadne błędy. Jak chodzi o pliki lokalne to wśród nich też nie miałem żadnego błędu.  

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

kiedysgralem​ W podobnej sytuacji innemu graczowi pomogło cofnięcie aktualizacji systemu i ponowne jej zainstalowanie „na czysto”, więc jeśli masz taką możliwość, warto to sprawdzić.

Na teraz spróbuj jeszcze uruchomić EA app i grę jako administrator oraz upewnij się, że EA AntiCheat został poprawnie przeinstalowany (z poziomu folderu gry). Jeśli problem dalej występuje, podeślij proszę swój DxDiag.

5 Replies

• Witaj kiedysgralem​ 

Sprawdz czy masz zainstalowane wszystkie aktualizacje systemu. Ja na twoim miejscu wróciłbym bym do windows 10 bo 11 jeszcze sprawia takie właśnie problemy.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej kiedysgralem​ 

Daj nam znać, czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal po pobraniu aktualizacji systemowych. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

kiedysgralem​ W podobnej sytuacji innemu graczowi pomogło cofnięcie aktualizacji systemu i ponowne jej zainstalowanie „na czysto”, więc jeśli masz taką możliwość, warto to sprawdzić.

Na teraz spróbuj jeszcze uruchomić EA app i grę jako administrator oraz upewnij się, że EA AntiCheat został poprawnie przeinstalowany (z poziomu folderu gry). Jeśli problem dalej występuje, podeślij proszę swój DxDiag.