Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Problemy techniczne

Forum Discussion

Czojek's avatar
Czojek
New Novice
1 day ago

Problemy ze sterowaniem piłkarzy

Po ostatniej aktualizacji w tryb kariery nie da się grać piłkarze ruszają się jak ślimaki zero zwinnośći podają nie tam gdzie ja kieruję tylko wgl gdzieś indziej zróbcie coś bo nie da się grać 

aktualizacje
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Koziolek_31110's avatar

Gra ea fc 26 zostanie zamknieta z powodu zakonczenia pracy ea app

Odpalam gre wszystko działa przez moze 5 minut i po tym czasie sie zawiesza a w drugim oknie wyskakuje taki błąd.
    Koziolek_31110
    13 hours ago
  • ziulowsky's avatar

Spadki fps w polowie

Od jakiegoś czasu podczas drugiej połowy meczu fpsy z stabilnych 60 spadają mi do 10. Nie wrócą one do normalności póki nie zresetuje gry.
    ziulowsky
    14 hours ago
  • Mardevxd's avatar

FC 26 ZAWIESZA SIE PO URUCHOMIENIU

FC26 zawiesza cały system po uruchomieniu Witam, Od niedawna posiadam grę FC26, jednak mam poważny problem z jej uruchomieniem. Po włączeniu gry, po około minucie cały system się zawiesza – kompute...
    Mardevxd
    14 hours ago
  • Papaja_1403's avatar

ewolucja podstaw przed RISKY PLAY; zadanie nadal 0/1

transwery w ultimate team [Moved to FC 26 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM]
    Papaja_1403
    16 hours ago
  • Cupiii12's avatar

Nie mogę uruchomić fc26

Wie ktoś jak naprawić crashowanie się gry po tym ekranie bez żadnego erroru. Od 2 tygodni nie mogę włączyć gry a próbowałem już wszystkiego. Byłbym wdzięczny za wszystkie odpowiedzi które spróbują na...
    Cupiii12
    19 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.