CzojekNew Novice1 day agoProblemy ze sterowaniem piłkarzyPo ostatniej aktualizacji w tryb kariery nie da się grać piłkarze ruszają się jak ślimaki zero zwinnośći podają nie tam gdzie ja kieruję tylko wgl gdzieś indziej zróbcie coś bo nie da się grać
Recent DiscussionsGra ea fc 26 zostanie zamknieta z powodu zakonczenia pracy ea app Odpalam gre wszystko działa przez moze 5 minut i po tym czasie sie zawiesza a w drugim oknie wyskakuje taki błąd. Spadki fps w polowie Od jakiegoś czasu podczas drugiej połowy meczu fpsy z stabilnych 60 spadają mi do 10. Nie wrócą one do normalności póki nie zresetuje gry. FC 26 ZAWIESZA SIE PO URUCHOMIENIU FC26 zawiesza cały system po uruchomieniu Witam, Od niedawna posiadam grę FC26, jednak mam poważny problem z jej uruchomieniem. Po włączeniu gry, po około minucie cały system się zawiesza – kompute...ewolucja podstaw przed RISKY PLAY; zadanie nadal 0/1 transwery w ultimate team [Moved to FC 26 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM] Nie mogę uruchomić fc26 Wie ktoś jak naprawić crashowanie się gry po tym ekranie bez żadnego erroru. Od 2 tygodni nie mogę włączyć gry a próbowałem już wszystkiego. Byłbym wdzięczny za wszystkie odpowiedzi które spróbują na...