Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Problemy techniczne

Forum Discussion

jestemkozakiem21's avatar
jestemkozakiem21
Newcomer
5 months ago

Re: Ktoś wie kiedy wrócą serwery?

Szkoda gadać 

No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• MroczekEsa's avatar

Zawieszanie sie całej gry

Witam, Od momentu zakupu i pobrania gry EA SPORTS FC 26 na PC (laptop) występuje poważny problem z wydajnością. Gra zawsze uruchamia się w trybie okienkowym. Po ręcznym ustawieniu trybu pełnoekr...
    MroczekEsa
    1 hour ago
  • Buldogun's avatar

ea fc 26 nie uruchamia się

gdy odpalam ea fc26 to wlącza sie antycheat i jak jest uruchamianie gry to odpala się ea app próbowaem odpalić jako administrator ale nic nie pomogło mam ryzen 9900x rtx 5080 i 128gb ram i mam wszyst...
    Buldogun
    3 hours ago
  • cybulelk's avatar

Dźwięk po golu

Witajcie wszyscy. Czemu w oknie transferowym nie moge odsluchac karty jednorazowej z dzwiekiem po strzelonym goku?czy u was tez tak jest?wycisza sienmuzyka ale dzwieku po golu nie slychac.
    cybulelk
    6 hours ago
  • cybulelk's avatar

Karta z dźwiękiem po golu.

Witam. Dlaczego niemogę odsłuchiwać dźwięków po golu w oknie transferowym. Działa tylko na pierwszym wybranym. Później już nie. Gram na xbox x series. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
    cybulelk
    6 hours ago
  • KOSSA11's avatar

Problem z SP i FC HUB

Od 2 miesięcy nie zbiera mi się SP oraz przez to nie mogę wejść w FC HUB pisałam już 4 razy nadal nic, omijają mnie wszystkie nagrody z FC HUB. Robiłam już przywracanie licencji odinstalowanie i zain...
    KOSSA11
    10 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago