Recent DiscussionsZawieszanie sie całej gry Witam, Od momentu zakupu i pobrania gry EA SPORTS FC 26 na PC (laptop) występuje poważny problem z wydajnością. Gra zawsze uruchamia się w trybie okienkowym. Po ręcznym ustawieniu trybu pełnoekr...ea fc 26 nie uruchamia się gdy odpalam ea fc26 to wlącza sie antycheat i jak jest uruchamianie gry to odpala się ea app próbowaem odpalić jako administrator ale nic nie pomogło mam ryzen 9900x rtx 5080 i 128gb ram i mam wszyst...Dźwięk po golu Witajcie wszyscy. Czemu w oknie transferowym nie moge odsluchac karty jednorazowej z dzwiekiem po strzelonym goku?czy u was tez tak jest?wycisza sienmuzyka ale dzwieku po golu nie slychac. Karta z dźwiękiem po golu. Witam. Dlaczego niemogę odsłuchiwać dźwięków po golu w oknie transferowym. Działa tylko na pierwszym wybranym. Później już nie. Gram na xbox x series. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Problem z SP i FC HUB Od 2 miesięcy nie zbiera mi się SP oraz przez to nie mogę wejść w FC HUB pisałam już 4 razy nadal nic, omijają mnie wszystkie nagrody z FC HUB. Robiłam już przywracanie licencji odinstalowanie i zain...