słaba sytuacja
Witam, Po kilku latach wróciłem do waszej gry i niestety muszę stwierdzić, że problemy, które występowały lata temu, wciąż nie zostały rozwiązane. Grając drafta na PC mogę rozegrać maksymalnie jeden normalny mecz – kolejne spotkania kończą się starciem z cheaterami, którzy po kilku sekundach wyrzucają mnie z gry, a system liczy to jako porażkę. Często też, gdy strzelę bramkę, pojawia się błąd i zostaję wyrzucony – tracę w ten sposób zarówno czas, jak i coiny. Zmusza mnie to do gry wyłącznie przeciwko botom. W pierwszych meczach FUT Champions trzykrotnie trafiłem na przeciwników, którzy odbierali mi możliwość sterowania moją drużyną. Jedynym wyjściem było poddanie meczu – bez jakiejkolwiek szansy na rywalizację. W efekcie tracę czas, pieniądze i chęć do gry. Brak reakcji na tego typu problemy oraz obecność tak poważnych błędów świadczy o lekceważącym podejściu do graczy. Jest to bardzo rozczarowujące i niestety pokazuje, że zakup gry nie miał większego sensu. Pewnie nawet żadnej rekompensaty z waszej strony, jedynie można liczyć na słowa otuchy.