jaslankyRising Novice6 months agoSpadki FPS, Ścinki w menu w EA FC 26, Opóźnienia Witam, Kilka dni temu zakupiłem abonament EA Play Pro, niestey moje wrażenia od samego początku są kiepskie, na początek problem z rozłączaniem w trybie online który dziś został naprawiony. Natomia...Show MoreZrzut ekranu 2025-10-28 144414.png499 KB
g3tconnectNew Rookie6 months agonie licz nawet ze to porady coś daja przywzwyczaj sie bo nic z tym nie zrobia
Recent DiscussionsPrzeciwnik opuszcza mecz - brak punktów. Sezony online. Witam. Kolejny raz taka sytuacja w trybie sezony online - przeciwnik opuszcza mecz przed zakończeniem, a mimo to, że wygrywam, punkty nie zostają przyznane, a meczu w ogóle nie ma nawet w historii. T...Opuźnienie w division rivals (imputlag) Podczas gry w trybie Division Rivals w EA Sports FC 26 na PC mam bardzo duże opóźnienie (input lag).Moje akcje w grze (np. podania, strzały) wykonują się dopiero po około 1–2 sekundach, mimo że: ...Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Tor przeszkód fc 26 Jaja se robicie???? Osiem meczów wygranych straciłem przez te błędy! Co to ma być???? Oddawać mi wygrane!!! Nie można pobrać danych z trybu szybki mecz spróbuj ponownie później Witam serdecznie chciałbym zagrać z kolegą na jednej konsoli Xbox series x chodzi mi o granie kanapowe jeden obok drugiego. Problem jest z drugim padem którego trzeba powiązać z jego kontem żeby mógł...