Forum Discussion

Nuqq3t's avatar
Nuqq3t
Seasoned Newcomer
11 days ago

Tragiczny stan gry (lagi)

Wczoraj spokojnie sobie grałem jak gdyby nigdy nic, włączyłem w nocy Fc 26 i nagle gra mi chodzi jak totalny pokaz slajdów. Odpalenie meczu w jakimkolwiek trybie (ultimate team, kariera, nawet zwykły szybki mecz) wiąże się z takimi lagami, że się nie da grać. Czuje się jakbym miał z 5 fps mimo, że mi pokazuje stabilne zlockowane 60 fps, dźwięk się zacina nie tylko w fifie ale w całym komputerze. Ciekawe jest to, że dzieje mi się takie coś nie tylko w fifie a w skate też (dwie gry od EA). Od razu mówię, że to nie jest wina moich podzespołów bo spełniam wymagania zalecane a w innych grach bardziej wymagających nie mam takiego przypadku. Ma ktoś też taki problem? Jak to naprawić i czy jakkolwiek się da? 

5 Replies

• 26854702's avatar
    26854702
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

też tak mam i mi się odechciewa grać pobrałem nowe sterowniki wszystko a i tak dalej lagi

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Traveler
    10 days ago

Ta gra to totalna porażka, takiego gniota już dawno nie grałem. Ta gra może uścisnąć dłoń Cyberpunkowi. Kupiłem monitor 320hz i mój komp spokojnie tyle utrzymuję, a w grze spada do 180fps. Zagrałem właśnie mecz, gdzie wystarczył jeden przerywnik, a gra zaczęła działać tragicznie. **bleep** się EA.

• Kuni1945HD's avatar
    Kuni1945HD
    Seasoned Novice
    10 days ago

No właśnie to się dzieje po przerywnikach a szczególnie po tych po 1 połowie jak jest przerwa 

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Traveler
    9 days ago

Je ba ć EA i tą grę, Najgorsza edycja fify odkąd wyszła. Pierwszy raz tak mam, że już po tygodniu. Mam ją głęboko w d up ie.

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.506 PostsLatest Activity: 43 minutes ago