pawczak99Rising Adventurer4 months agoWyrzuca z meczów online Nie da się dzisiaj zagrać meczu online, wyrzuca z rivals oraz rusha, przez co nie mogę ukończyć wyzwania skrupulatności rozgrywki! EA_Kuba EA_Kalina Show More
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago1,320 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago1,320 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent Discussionsniestabilne połączenie po dzisiejszej aktualizacji cały czas gra laguje i napis u góry , niestabilne połączenie sprawdziłem swój internet i jest ok .komputer podłączony na kablu,a internet światłowód .wcześniej nie było ...Przypadkowe wysłanie składu do wbs Witam. Niechcący wysłałem do mój bardzo dobry skład w wbs, da dostałem paczkę, pączki ktorą dostałem za to nie otworzyłem. Da się to jakoś cofnąć? Input lag na padzie oraz zacinająca się gra non stop Input lag na padzie jak nastawie więcej niz 60 fps gdzie monitor mam 144hz oraz lagi menu oraz rozgrywki po wejściu w UT oraz meczach online . Jeszcze dodam że mam wszystko nastawione na wydajność. ...zwolnienie meczu gdy gram mecz w UT to co nie zmienię to mam grę taką opływową co to znaczy że próbuję biec piłkarzem a on porusza się jakby miał wóz z węglem na plecach tak czuję i nie wiem jest płynnie wszystko spo...Rozłączenie w Draft Włączam pierwszy mecz draftu, zaraz po rozpoczęciu widzę komunikat, że rozłączono przeciwnika z serwerem. Po powrocie do draftu widzę, że odpadłem po porażce 0:0 🙃 w tej grze już nic mnie nie z...