pawczak99Seasoned Adventurer6 months agoWyrzuca z meczów online Nie da się dzisiaj zagrać meczu online, wyrzuca z rivals oraz rusha, przez co nie mogę ukończyć wyzwania skrupulatności rozgrywki! EA_Kuba EA_Kalina Show More
Recent DiscussionsProblem z pauzą w trakcie spotkania. Podczas meczu czy to Division Rivals czy FUT Champions, jest jakiś bug, mianowicie gdy jest już mecz, i przeciwnik weźmie pauze to nie odlicza 30 sekund przerwy i nie wraca do meczu, tylko jest cały ...Przeciwnik opuszcza mecz - brak punktów. Sezony online. Witam. Kolejny raz taka sytuacja w trybie sezony online - przeciwnik opuszcza mecz przed zakończeniem, a mimo to, że wygrywam, punkty nie zostają przyznane, a meczu w ogóle nie ma nawet w historii. T...Opuźnienie w division rivals (imputlag) Podczas gry w trybie Division Rivals w EA Sports FC 26 na PC mam bardzo duże opóźnienie (input lag).Moje akcje w grze (np. podania, strzały) wykonują się dopiero po około 1–2 sekundach, mimo że: ...Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Tor przeszkód fc 26 Jaja se robicie???? Osiem meczów wygranych straciłem przez te błędy! Co to ma być???? Oddawać mi wygrane!!!