Forum Discussion

RQALF30's avatar
RQALF30
Rising Rookie
3 days ago

Zadania tygodniowe

Drugi tydzień z rzędu nie odświeżyły się "zadania piłkarskie" I "zadania menedzerskie". 2 tydzień z rzędu, czyli starcona szansa na 3000 SP. Jesteście oszustami. Błąd który pojawił się tydzień, powinien zostać od razu poprawiony. Przez gre FC25 i teraz FC26 zainteresowałem się co to UOKiK. 

Powtórzyliscie oszustwo sprzed tygodnia. Zadania nie odświeżyły się. Na konsoli nie zagrałem w ogóle meczu w karierze piłkarskiej i menedżerskiej, mam zaliczone SP , których nie dostałem i nie mam możliwości zdobyć. Jak wszedłem do apk to pokazało normanie dostępne te zadania. Godzinę pozniej zablokowaliście w aplikacji dostępność do podglądu zadań. Właśnie przez to ,że na konsoli pokazywało zaliczone nie zrobione zadania ,a w apk bylo dobrze. Dokładnie zrobiliście to samo tydzień temu, więc jesteście świadomi problemu , maskujecie go i jesteście oszustami. 

Wróciłem do FC25 po 11 latach , od razu kupiłem FC26 i mam juz tego dość. Takich aż baboli z zaliczaniem zadań nie bylo. W FC25 mialem zrobione wszystkie Momemty ,a na liście zadań nie mialem zaliczone. W tej grze co tydzien cos dzieje. Pamiętacie jak po premierze nie chcieliście oddać informa i zanim go dostaliśmy to była juz 3 drużyna tygodnia. 

5 Replies

• Tupeek's avatar
    Tupeek
    Rising Novice
    3 days ago

Mega niefajnje, tez mialem problemy z rwlmolucjami zadaniem i teraz mam problem z zaliczeniem innego zadania o IFa.

• RQALF30's avatar
    RQALF30
    Rising Rookie
    2 days ago

EA_Kalina​ zajmiesz może się tym problemem, dasz odpowiedź? Bo jakoś dodać post na forum masz czas. Dodam jeszcze ,ze punktów SP nie daje za "zadania w klubach" I w "dynamicznej karierze menedżerskiej", tylko ja tego nie gram , to wcześniej nie wiedziałem. 

Czyli gra nie odświeża wszystkich wszystkich zadan za SP , które można zdobyć po za UT. Odświeża się tylko "FC zadania tygodniowe". Jeżeli ktoś grał by 4 tryby gry ,żeby zdobyć SP to łącznie stracił możliwość zdobycia ok 7000 SP. Wy wiecie ile to 7000 SP? Gnoje sprzedajecie 1500 SP w paczce za 2000 FP. To dajcie w zamian teraz 8000 FP cwaniaki z EA. No dramat. Oddawać te pkt SP 

• 2 tydzień nie resetuja sie zadania tygodniowe trace dużo sp ile można czekać aż naprawia 

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.485 PostsLatest Activity: 9 minutes ago