MiShii17Seasoned Newcomer3 months agodelay w grzenw czemu ale od miesiaca mam problem gdzie po prostu mam delay doslownie prawie ze 2 sekund w padzie, mam 9 pingu i nie wiem ocb
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 hours ago503 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 hours ago503 Posts
Recent DiscussionsTrophy Titans - kolejne plucie graczom w twarz EA dało SBC o Trophy Titans. Na 2-ch kontach zrobiłem to SBC. Efekt: 4 x Prinz 89. EA pokazuje tablicę z nowymi kartami, ale po co? Uczciwiej by było: dla zwykłych graczy chłam, dla tych co płacą - m...Oddzielna kariera menedżera kadry narodowej Dzień dobry, Wielu graczy od lat prosi o możliwość prowadzenia oddzielnej kariery wyłącznie jako menedżer reprezentacji narodowej, bez obowiązku zarządzania klubem. Obecnie w trybie kariery możemy ...ogolny game play gameplay w tej grze jest na zlym poziomie w squad battles gra sie inaczej w rivals itd inny tryb inny gameplay kobiety ktore sa nizsze od facetow niektorych umia ich przeskoczyc jakby ja tego ni...Do wszystkich poszkodowanych Jak czytam te wszystkie opinie błędy tej gry fc 26 rozgrywek w zasadzie każdej rozgrywki wszędzie są błędy. Sam zgłaszałem ale to jest nieosiągalne. Po przeczytaniu tych skarg w tej grze nie ma nic ...Serio wam na tym zależy? Jak można dopuścić do dwóch prędkości? Ekscytujecie się nie wiadomo czym,a dopuszczacie do gry kulawego że sprinterem. To jest EA? Winiecie graczy za słabe połączenie, choć mają idealne. Macie serwer...