Forum Discussion

Arrow_12450's avatar
Arrow_12450
New Traveler
3 days ago

Brakujące klawisze i kolejne błędy w grze

Brak przycisków do obrony rzutów karnych oraz zmiany gdzie mamy posłać piłkę przy wolnych/ rzutach rożnych. Jest to bardzo uciążliwe bo są gdzieś w grze i nie można je zmienić pod siebie to strasznie frustrujące. Zamiast tego mamy jakieś inne  

3 Replies

• Hej EA_Kalina​ tylko gram na klawiaturze, zwykle ustawienia kąta gdzie ma polecieć piłka używałem klawiatury numerycznej. A co do wymuszania przez piłkarzy zadowolonych transferu to bardzo uciążliwe i martwi mnie.  Niestety nie mam już podpowiedzi gdyż ćwiczyłem wcześniej rzuty wolne ale obrona Bramkarzem też w FC 26 pod tym była także podejrzewam, że tu też tak jest

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 hours ago

Hej Arrow_12450​ 

Daj proszę znać, czy korzystasz wyłącznie z klawiatury, bez podłączonego kontrolera. Jeśli możesz, podeślij też screen podpowiedzi sterowania wyświetlanej bezpośrednio podczas rzutu karnego lub stałego fragmentu gry.

• Kolejne błędy w grze. EA_Kalina​ EA_Kuba​ da się coś z tym zrobić bo to jest frustrujące? Można to szybko poprawić gra jest super lepsze od poprzednich a to jest uciążliwe.

CM Edit - Usunięto masowe oznaczenia użytkowników. Prosimy o przestrzeganie zasad forum.