IMako25Newcomer1 day agoFc27 Career mode.In my opinion players ask about leaving club too often after not playing one game
Recent DiscussionsBrak mozliwosci zapisywania składów w trybie sezony !! Prosze o naprawienie błędu bez którego nie ma sensu grać sezonów online, mianowicie nie da się zmienic składów z rezerwy do podstawowego skladu. Po zmianach zawodnikow wg swoich preferencji i zaakcep...EA Play Pro + Ultimate Edition: brak ikony 85+ (PC) Platforma: PC (EA app) Numer zgłoszenia: 255346993 Mam aktywną subskrypcję EA Play Pro oraz kupioną Ultimate Edition FC 27 (zakup po 31 sierpnia). Zniżka 10% z EA Play Pro działa, ale nie otrzym...Gra twierdziła, że 10-godzinny trial wygasł, chociaż go nie zużyłem Mój wczesny dostęp do FC 27 został dosłownie zniszczony przez dwa błędy, a support EA odesłał mnie tutaj na forum, bo sam nie ma uprawnień, żeby pomóc. Najpierw trafiłem na błąd (FANCAREIM-32314) –...Brakujące klawisze i kolejne błędy w grze Brak przycisków do obrony rzutów karnych oraz zmiany gdzie mamy posłać piłkę przy wolnych/ rzutach rożnych. Jest to bardzo uciążliwe bo są gdzieś w grze i nie można je zmienić pod siebie to strasznie...Błąd: zmiana pozycji piłkarzy w wyjściowym skladzie Niezależnie czy gram battle, rivals czy event, zawsze muszę w pierwszej minucie brać pauzę i przestawić piłkarzy, bo pomocnicy i napadnicy sa nie na swoich pozycjach. Zawsze piłkarze sa na tych samyc...