1 ReplyReplies sorted by NewestEA_KubaCommunity Manager2 days agoHej SmoQ67 Czy mógłbyś nieco bardziej szczegółowo opisać napotkany przez Ciebie problem?
EA_KubaCommunity Manager2 days agoHej SmoQ67 Czy mógłbyś nieco bardziej szczegółowo opisać napotkany przez Ciebie problem?
Recent DiscussionsBrakujące XP za dynamiczną karierę menedżerską Nie dostałem XP za wykonanie 3 dynamicznych karier menedżerskich czyli brakuje mi 2000 XP Problem z podstawowymi zadaniami Mam tylko zadanie „rynkowe szaleństwo” żadnego innego więc nie mogę odblokować rynku ani nic Nie otrzymałem wszystkich nagród za Gauntlet Ukończyłem Gauntlet ale nie otrzymałam paczek za podwójne i potrójne zwycięstwa. Złe stroje w nagrodach za galerie Za poziom C zestawu Bayernu Monachium w galerii pokazywana jest nagroda w postaci strojów drużyny męskiej Bayernu, dostałem stroje drużyny żeńskiej. Pytałem się znajomych i wszyscy dostali normalne s...Czarny ekran i ładowanie meczu w nieskończoność Podczas rozpoczęcia meczu draft online ładuje mnie w nieskończoność podczas gdy jest czarny ekran. FPS czy znaczek u dołu na środku mają cały czas animacje ale wciąż nie może mnie załadować.