Sekene1001Seasoned Newcomer2 days agoProblem z podstawowymi zadaniamiMam tylko zadanie „rynkowe szaleństwo” żadnego innego więc nie mogę odblokować rynku ani nic
2 RepliesReplies sorted by Oldestkevinn127Seasoned Newcomer1 day agoMam ten sam problem ale mam tylko marzenia o pierwszym skladzie, jak naprawisz daj znac1hazeraRising Newcomer1 day agoTo samo u mnie
kevinn127Seasoned Newcomer1 day agoMam ten sam problem ale mam tylko marzenia o pierwszym skladzie, jak naprawisz daj znac
Recent DiscussionsPomoc Witam,zakupiłem 7 października FC27 standard,i podczas ściągania zobaczyłem że jest możliwość upgrade do edycji ultimatum i zakupiłem też,dlatego pytanie czy po premierze coś będę mieć i czy miejsca ...ciągłe wyrzucanie z meczów za każdym razem kiedy wchodze do meczu to po 5 sekundach gry wyskakuje komunikat ze jest walkower i rezultat bedzie w fut, nie da sie grac w tą gre przez to. Jedyne co pomaga to wejscie i wyjscie z s...Nie otrzymałem 2 tys punktów expa Nie otrzymałem punktów 2 tys expa za wykonanie dynamicznej kariery menadżerskiej. Mimo iż pokazuje że jest ukończone Brak zadan potrzebnych do odblokowania rynku W zakładce Zadania widzę tylko zablokowane zadanie „Wspinanie się po drabinie” z komunikatem, że muszę ukończyć poprzedni rozdział. Nie mam jednak żadnych wcześniejszych zadań i nie mogę przewijać li...Brakujące XP za dynamiczną karierę menedżerską Nie dostałem XP za wykonanie 3 dynamicznych karier menedżerskich czyli brakuje mi 2000 XP