Open Side Menu
Skip to contentEA Forums
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 27
  4. FC 27 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

kubajablonowskyy's avatar
kubajablonowskyy
Seasoned Newcomer
3 hours ago

Nie otrzymałem 2 tys punktów expa

Nie otrzymałem punktów 2 tys expa za wykonanie dynamicznej kariery menadżerskiej. Mimo iż pokazuje że jest ukończone 

brakująca zawartość
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• pingwinolognr1's avatar

Prośby o transfer

W trybie kariery wciąż występuje problem z prośbą o transfer - ZADOWOLONY piłkarz bez ostrzeżenia informuje, że chce odejść. Następnie ta informacja zgodnie z przeznaczeniem blokuje możliwość przedłu...
    pingwinolognr1
    1 minute ago
  • wyu4byqznpxl's avatar

Kariera menadżerska dynamiczna

Witam,robię karierę menadżerską dynamiczną i za zrobienie zadania nie dostaje w ogóle xp
    wyu4byqznpxl
    8 minutes ago
  • Bazyli_PL_94's avatar

OT sezon 1 skrupulatność meczów pokazowych.

Witam, Zrobiłem zadanie 2/4 po czym nie ma kolejnych zadań do zrealizwania zadania na Diomande, ogólnie wydaję mi że ni nalicza mi zadań sezon leci, ja nie zawszę będę miał czas je wykonać jak mam t...
    Bazyli_PL_94
    9 minutes ago
  • izinho13's avatar

Rivals

Po rozpoczęciu meczu rywal wziął pauzę i poddał mecz nie zaliczylo zwycięstwa,znowu ea sobie nie radzi?
    izinho13
    25 minutes ago
  • cincin027's avatar

Kolor koszulek sędziego

Mając ustawione żółto-czerwone stroje i czarne jak wyjazdowe, które ustawiam jako strój rywala, sędzia ma również cały czarny strój. Nie mam zamiaru zmieniać koloru strojów, proszę o dodanie opcji us...
    cincin027
    30 minutes ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc.

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago