Forum Discussion

Asmetic's avatar
Asmetic
Seasoned Newcomer
1 day ago

Nienaliczone punkty sp

Nie otrzymałem wszystkich punktów za wyzwanie z dynamiczną kariera menadżera. Pokazuje mi że wykonane , ale dostałem tylko 1000 albo 1500 SP zamiast 3000.

2 Replies

• 19Soprano88's avatar
    19Soprano88
    Newcomer
    13 hours ago

Mam ten sam problem pomimo wykonania 3 zadań. Są zakończone (odznaczone na zielono i lista zadań jest wyszarzona). FC Hub w menu głównym też nie aktualizuje statusu. Minęło już ponad 24h i próbowałem już „trików” z twardym resetem. Zagraniem nowych spotkań itd.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 hours ago

Hej Asmetic​ 

Przy wyzwaniach w trybie kariery menadżera punkty SP są zazwyczaj podzielone na poszczególne zadania składowe (np. po 1000 lub 1500 SP za każdy warunek), a łączna pula 3000 SP dotyczy ukończenia całej grupy celów. Zdarza się też, że sam licznik na pasku przepustki wewnątrz zapisu kariery nie odświeża się natychmiast po spełnieniu wymagań.

Wyjdź z zapisu kariery do menu głównego gry i przejdź bezpośrednio do zakładki FC Hub > Przepustka Sezonowa, aby wymusić pełną synchronizację stanu punktów z serwerem. W wielu przypadkach łączny stan SP aktualizuje się poprawnie dopiero po przeładowaniu głównego huba.

• Wejdź w menu zadań i upewnij się, czy w ramach tej grupy wyzwań wszystkie podpunkty mają status odebranych, czy może któryś z warunków (np. rozegranie określonej liczby spotkań lub osiągnięcie konkretnego celu sezonowego) wciąż czeka na finalne zaliczenie.