Sekene1001Seasoned Newcomer2 days agoProblem z podstawowymi zadaniami Mam tylko zadanie „rynkowe szaleństwo” żadnego innego więc nie mogę odblokować rynku ani nic
kevinn127Seasoned Newcomer1 day agoMam ten sam problem ale mam tylko marzenia o pierwszym skladzie, jak naprawisz daj znac
Recent DiscussionsProśby o transfer W trybie kariery wciąż występuje problem z prośbą o transfer - ZADOWOLONY piłkarz bez ostrzeżenia informuje, że chce odejść. Następnie ta informacja zgodnie z przeznaczeniem blokuje możliwość przedłu...Kariera menadżerska dynamiczna Witam,robię karierę menadżerską dynamiczną i za zrobienie zadania nie dostaje w ogóle xp OT sezon 1 skrupulatność meczów pokazowych. Witam, Zrobiłem zadanie 2/4 po czym nie ma kolejnych zadań do zrealizwania zadania na Diomande, ogólnie wydaję mi że ni nalicza mi zadań sezon leci, ja nie zawszę będę miał czas je wykonać jak mam t...Rivals Po rozpoczęciu meczu rywal wziął pauzę i poddał mecz nie zaliczylo zwycięstwa,znowu ea sobie nie radzi? Kolor koszulek sędziego Mając ustawione żółto-czerwone stroje i czarne jak wyjazdowe, które ustawiam jako strój rywala, sędzia ma również cały czarny strój. Nie mam zamiaru zmieniać koloru strojów, proszę o dodanie opcji us...