Forum Discussion

MiddleDribble2's avatar
MiddleDribble2
Seasoned Newcomer
2 days ago

Rozłącznie draft

Grając draft online zamiast z ludzkim przeciwnikiem połączyło mnie z komputerem. W prawym górnym rogu wyświetliła się informacja, że poziom przeciwnika został ustawiony na legendarny. Prowadziłem w meczu, ale w okolicach 15 minuty gra się rozłączyła(nie z mojej winy) i mój draft się skończył na pierwszym meczu. Chciałbym odzyskać moje fifa pointsy lub chociaż żeton draft.

4 Replies

• MiddleDribble2's avatar
    MiddleDribble2
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Próbowałem użyć narzędzia samoobsługowego, ale ono wyświetliło mi komunikat, że Nie wykryto niedawnych rozłączeń w trybie Draft, próbowałem użyć kolejnego formularza z przyciskiem skontaktuj się z nami, ale po wypełnieniu formularza nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, ani żadna sprawa ani wątek nie zostały rozpoczęte, dlatego napisałem tutaj

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 hours ago

Rozumiem Twoją sytuację, jednak muszę postawić sprawę jasno: pracownicy EA (zarówno na forum, jak i w dziale pomocy technicznej) nie mają możliwości przyznawania żetonów Draft.

Wszelkie weryfikacje i ewentualne zwroty żetonów do trybu Draft odbywają się wyłącznie w procesie w 100% zautomatyzowanym za pośrednictwem dedykowanego narzędzia samoobsługowego. 

• Czyli standardowo, jak mnie dotyka jakiś problem z winy gry to nic nigdy nie dostanę. Zaraz zaczną się cziterzy w FUT Champions i nawet nie ma przycisku do zgłoszenia gracza w grze.