JeremyFKampNewcomer4 hours agoRynek transferowy na PCDlaczego mam blokadę rynku transferowego na FC 27 a gram na PC od niedawna bo wcześniej przez lata na PlayStation
Recent DiscussionsBrakujące XP za dynamiczną karierę menedżerską Nie dostałem XP za wykonanie 3 dynamicznych karier menedżerskich czyli brakuje mi 2000 XP Brak nazw gracza w trybie Szybki Mecz W trybie szybki mecz nie da się ustawić nazw gracza, dzięki którym można śledzić statystyki meczów między znajomymi czy nawet swoich własnych z komputerem. W grze jest tylko Gracz 1 i Gracz 2, a wyni...Zgłaszam drugi raz Zgłaszam po raz drugi błąd w spójności i opóźnienie gdzie na pierwsze zgłoszenie nie dali odpowiedzi internet 600 mbs jaki trzeba według ea ns ta grę internet kiedy gra zacznie działać bez opóźnienia...Wykradniecie monet i sprzedaż moich kart Cześć zostały mi skradzione monety oraz zostały mi sprzedane karty których nie wystawiłem na rynek transferowy i karty zostały sprzedane chciałbym odzyskać swoje monety oraz karty które zostały usu...Rynek transferowy na PC Dlaczego mam blokadę rynku transferowego na FC 27 a gram na PC od niedawna bo wcześniej przez lata na PlayStation