Open Side Menu
Skip to contentEA Forums
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 27
  4. FC 27 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

JeremyFKamp's avatar
JeremyFKamp
Newcomer
4 hours ago

Rynek transferowy na PC

Dlaczego mam blokadę rynku transferowego na FC 27 a gram na PC od niedawna bo wcześniej przez lata na PlayStation 

aktualizacje
pc
playstation
problem z progresem
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Kosillo1908's avatar

Brakujące XP za dynamiczną karierę menedżerską

Nie dostałem XP za wykonanie 3 dynamicznych karier menedżerskich czyli brakuje mi 2000 XP
    Kosillo1908
    1 hour ago
  • themandtor's avatar

Brak nazw gracza w trybie Szybki Mecz

W trybie szybki mecz nie da się ustawić nazw gracza, dzięki którym można śledzić statystyki meczów między znajomymi czy nawet swoich własnych z komputerem. W grze jest tylko Gracz 1 i Gracz 2, a wyni...
    themandtor
    1 hour ago
  • alewaldo74's avatar

Zgłaszam drugi raz

Zgłaszam po raz drugi błąd w spójności i opóźnienie gdzie na pierwsze zgłoszenie nie dali odpowiedzi internet 600 mbs jaki trzeba według ea ns ta grę internet kiedy gra zacznie działać bez opóźnienia...
    alewaldo74
    3 hours ago
  • Bartekxd127's avatar

Wykradniecie monet i sprzedaż moich kart

Cześć zostały mi skradzione monety oraz zostały mi sprzedane karty których nie wystawiłem na rynek transferowy i karty zostały sprzedane chciałbym odzyskać swoje monety oraz karty które zostały usu...
    Bartekxd127
    3 hours ago
  • JeremyFKamp's avatar

Rynek transferowy na PC

Dlaczego mam blokadę rynku transferowego na FC 27 a gram na PC od niedawna bo wcześniej przez lata na PlayStation
    JeremyFKamp
    4 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc.

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago