z46oh3gm1mj2Newcomer7 hours agoKradzieżWitam skradziono mi zawodników za łączną sumę 700k czy jest szansa odzyskać cokolwiek?
Recent DiscussionsFC27 – ile naprawdę zależy od gracza? Gram w FIFĘ/EA FC online od 10 lat i nie pamiętam odsłony, w której tak często miałbym poczucie, że moja drużyna zachowuje się zupełnie inaczej z meczu na mecz. Raz zawodnicy są responsywni, innym ra...EA SPORTS FC™ 27 Football Ultimate Team™ dla początkujących Twój zespół, Twoje zasady – oto EA SPORTS FC™ 27 Football Ultimate Team™. W tym trybie możesz stworzyć swój Football Ultimate Team (w skrócie FUT) z ponad 21 000 zawodników z całego świata, w tym z...Błąd wizualny UI uniemożliwia wybór karty Adeyemi Po osiągnięciu 22. poziomu (w moim przypadku podczas gry w Trybie Kariery), na ekranie wyboru nagrody oba kafelki wyświetlały identyczny tekst i grafikę domyślnej paczki Ultimate Team. Gra w żaden sp...Kradzież Witam skradziono mi zawodników za łączną sumę 700k czy jest szansa odzyskać cokolwiek? Niesłuszna blokada rynku transferowego. Hej, opiszę swoją sytuację z wczoraj. Skupowalem karty srebrne na rynku i sprzedawałem je z zyskiem po wysokich cenach. Zrobiłem na tym ponad mln coinsów. Wczoraj o 20 dostalem bana na rynek za "...