DUddliSRising Novice21 hours agoBrak cutscenek zmianPrzy zmianach zawodników w meczu gra pomija cutscenke zmiany...
Recent DiscussionsBłąd logowania companion od premiery Problem wystepuje od premiery zarowno na webapp jak i na aplikacji companion co ciekawe zalogowalo mnie na webappie na pc. Zmiana pasów, reinstall aplikacji, kasowanie plikow cookies wszystkie podst...Wyrzucanie z Ultimate Team (PS5) Już 3 raz w ciągu ostatniego tygodnia otrzymuje niesprawiedliwą porażkę w rivals. Gdy zakończy się mecz następuje ładowanie ekranu po czym wyskakuje błąd z połączeniem z ultimate team (cały czas mam ...Problem z ustawieniem składów Witam, system fc 27 nie pamięta ustawień składów. Ustawiam taktykę zapisuje, a podczas meczu pojawia się zupelnie skład. Jest dość uciążliwe ; muszę przerywać grę! . Co wiąże się ze stratą punktów, !...Wyrzucanie z Ultimate Team Już 2 raz w ciągu 1.5 godziny otrzymuje niesprawiedliwą porażkę w rivals grając w trybie współpracy i ponownie tracę swój boost za serie wygranych. Gdy zakończy się mecz następuje ładowanie ekranu po...FC 27 – utracony Draft po awarii gry, brak możliwości odzyskania tokenu Podczas drugiego meczu Draftu Online w EA SPORTS FC 27 na PC gra nagle całkowicie się wyłączyła. W momencie awarii prowadziłem i straciłem możliwość kontynuowania Draftu. Próbowałem odzyskać żeton pr...