Brak odpowiedzi ze strony EA.
Składam ponowne zgłoszenie w sprawie błędnej transakcji Preview Pack w EA SPORTS FC 27 Web App.
Problem wystąpił 17 września 2026. Przed zakupem podejrzałem paczkę, której zawartość obejmowała m.in. specjalną kartę Orban 80, Le Normand 81 oraz Sánchez 80. Następnie kupiłem dokładnie tę podglądaną paczkę za 7500 monet.
Po zakupie otrzymałem jednak zupełnie inną zawartość, m.in. Berardi 82, Stach 80 oraz Jáureguizar 79. Nie był to więc przypadek braku jednego zawodnika — cała zawartość otrzymanej paczki była inna niż ta pokazana przed zakupem. Posiadam zrzuty ekranu pokazujące zarówno zawartość Preview Pack przed zakupem, jak i zawartość, którą faktycznie otrzymałem.
Pierwsze zgłoszenie zostało utworzone jako sprawa #254600015, jednak zostało błędnie zakwalifikowane jako „EA Web app login Issue”, mimo że mój problem nie dotyczy logowania ani dostępu do Web App. Do tej pory nie otrzymałem merytorycznej odpowiedzi dotyczącej faktycznego problemu.
Od 17 września sprawa pozostaje nierozwiązana. W tym czasie straciłem możliwość wykorzystania prawidłowej zawartości paczki oraz związane z tym możliwości handlowe na rynku transferowym.